субота, 17 березня 2012 09:54

Турчинов переконаний: "Батьківщина" за рейтингами лідирує і "цього вже не приховати"

Турчинов переконаний: "Батьківщина" за рейтингами лідирує і "цього вже не приховати"

Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов переконаний, що рейтинг Партії регіонів постійно падає, а "Батьківщина" давно знаходиться на першому місці.

"На першому місці перебуває партія "Батьківщина" і розрив із Партією регіонів у нас щомісяця збільшується. Це не можна вже приховати. І те, що Партія регіонів втрачає щодня підтримку не тільки центральних західних регіонів, в рідному Донбасі втрачають підтримку", - запевнив "бютівець" в ефірі телеканалу "Інтер".

Водночас, Турчинов не заперечує, що і в опозиційних силах є проблеми: "Я не можу сказати, що опозиція у нас досконала. Безумовно, безліч питань, безліч проблем, безліч складнощів, помилок".

Відповідаючи на запитання, чому за багатьма рейтингами, Партія регіонів таки лідерує, а "Батьківщина" значно від неї відстає, політик нагадав ситуацію, яка виникла на тижні, коли в СБУ викликали весь склад вченої ради Інституту соціології.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У регіонах вчителів примусово анкетують щодо їхніх політичних поглядів

"Коли соціологічний інститут у повному складі викликали до СБУ, я думаю, що після таких викликів рейтинг у Януковича може бути ще вдвічі більше. Мабуть, слідчі СБУ вимагали "об'єктивніше" підходити до соціологічних досліджень. Коли всіх членів ради будуть викликати до СБУ, соціологічний рейтинг Партії регіонів буде триматися на першому місці", - наголосив він.

Турчинов  переконаний: "Навіть  впливаючи на дослідження, не можна вже підняти свій авторитет, тому що авторитет у цієї влади у людей вже не існує".

Він також звернув увагу на те, що за багатьома рейтингами дуже великий відсоток населення не визначився за кого голосуватиме: "Люди бояться говорити правду, тому що у нас люди позбавлені в Україні прав".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" зараз програє Партії регіонів 2,5% голосів - опитування

"Але в тоталітарній країні, яку сьогодні будують в Україні, опозицією бути достатньо важко.  Фактично ми вже наблизилися до цього. Люди позбавлені елементарного: захисту і правосуддя", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов переконаний: "Батьківщина" за рейтингами лідирує і "цього вже не приховати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути