вівторок, 11 жовтня 2011 15:12

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Турчинов: бійці "Беркуту" поводилися по-звірячому, є постраждалі

Турчинов: бійці "Беркуту" поводилися по-звірячому, є постраждалі

Фракція "БЮТ-Батьківщина" проведе нараду керівників обласних організацій та народних депутатів. Вони планують обговорити план захисту наметового містечка.

Про це перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов повідомив під Печерським судом.

"Зараз я звернувся до своїх колег з Комітету опору диктатурі. Зараз також буде збиратися КОД, щоб прийняти відповідні рішення до подальших дій", - заявив він.

"Сьогодні силові структури, зокрема, внутрішні війська та "Беркут", було стягнуто до Києва. Фактично центр Києва був окупований внутрішніми військами, які підпорядковані чинному режиму. Дуже багато людей отримали серйозні травми, декількох забрала "швидка", - розповів Турчинов.

Він додав: "Без будь-яких пояснень, просто по-звірячому поводилися бійці "Беркуту", яких кинули проти громадян. Вони не знають як боротися зі злочинністю, вони здатні боротися тільки з літніми людьми, молоддю чи інтелігенцією. І це у них виходить".

Також він повідомив, що сьогодні відбулася спроба атакувати наметове містечко.

"Була серйозна бійка, але наші активісти змогли захистити наметове містечко і не дати його зруйнувати. Що стосується подальших дій, то зараз ми збираємо всіх керівників наших партійних організацій і депутатів для того, щоб зробити чітку координацію дій в регіонах. Ми будемо підіймати серйозну хвилю в регіонах. Безумовно, ми будемо також мобілізовувати захист наметового містечка", - наголосив Турчинов.

На запитання, чи знає він, що вже існує судове рішення щодо заборони масових заходів у центрі Києва , він відповів:

"У них є вже будь-які постанови суду на будь-які зібрання. І я не здивуюсь, коли дізнаюсь, що вже є постанова суду про те, що українцям жити в Україні заборонено. На жаль, у нас немає на сьогодні судової влади — є відділ Адміністрації президента, представники якого просто натягують судійські мантії".

Зараз ви читаєте новину «Турчинов: бійці "Беркуту" поводилися по-звірячому, є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути