четвер, 28 серпня 2014 21:54

Треба дивитися на дії Росії, а не слухати її слова — США на засіданні Радбезу ООН

Треба дивитися на дії Росії, а не слухати її слова — США  на засіданні Радбезу ООН
Фото: golos-ameriki.ru

Представник США на засіданні Ради безпеки ООН Саманта Пауер заявила, що Росія говорить що завгодно, але не правду. Тому слід дивитися на її дії, а не слухати її слова.

"Добре відома модель Росії — кожен крок готує наступний крок. І незважаючи на цю модель Петро Порошенко приїхав до Мінську на зустріч з Володимиром Путіним, але Путін був не готовий визнати, що саме Росія озброювала бойовиків", - зазначила Пауер.

"Російські сили біля кордонів України найбільш багатозначні за весь час конфлікту. Один з лідерів сепаратистів зазначав, що до них на підмогу йдуть російські військові, які зараз перебувають у відпустці. Але російський солдат який під час літньої відпустки воює на території України все ще залишається російським солдатом", - заявила вона.

Представник США заявила, що маска спала. Саме Росія підтримує бойові дії на території суверенної держави. А терористи замість того, щоб скласти зброю, використали припинення вогню для переозброєння.

США продовжуватиме працювати зі своїми партнерами і робити все можливе для того, щоб Росія ще більше відчула наслідки. Ці наслідки торкнуться й інших країн, які мають торгові стосунки з Росією.

"Але якщо ми не робитимемо нічого — збитки від дій Росії в міжнародному порядку стануть ще більшими", -заявила Пауер.

"Загроза порядку — це загроза безпеці всіх.  Ми маємо забезпечити зміну ситуації. Ми маємо подати сигнал іншим країнам, які мають такі самі лякаючі амбіції", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Треба дивитися на дії Росії, а не слухати її слова — США на засіданні Радбезу ООН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути