вівторок, 02 лютого 2010 08:28

Тимошенко згадала Кушнарьова і про захоплення Януковича полюванням

Тимошенко згадала Кушнарьова і про захоплення Януковича полюванням

Прем"єр Юлія Тимошенко заявляє, що за прем"єра Віктора Януковича секретаріат уряду займався заготівлею кабанів до полювання.

Про це вона заявила під час "дебатів" на Першому національному, на які Янукович так і не осмілився прийти.

Тимошенко висловила здивування розпорядком дня опонента, який той описав в інтерв"ю пресі.

"Я постійно граю в теніс, і вважаю це питання для себе перспективним. Мені двічі на день вдається по дві години пограти в теніс, і я задоволенням це роблю. І стільки ж я граю в гольф", - процитувала Тимошенко Януковича.

Вона також розповіла, що коли прийшла в уряд і почала працювати з секретаріатом, вона дізналась, як працювали при Януковичі-прем"єрі.

"Так от, у Януковича, крім всіх цих милих захоплень, є ще полювання. І секретаріат ще з четверга починав готуватися, що виїжджає прем"єр на полювання. І по 3-4 дні на тиждень малювали великі топографічні карти, де стоїть кабан, де проходить полювальник, де проходять загони", - розповіла вона.

За її словами, частина секретаріату готувала карти, а частина готувала кабанів до їх недоброго кінця.

Кандидат в президенти також боїться, що за Януковича-президента країною будуть керувати "смотрящіє".

При цьому вона процитувала слова екс-регіонала Кисельова, що при президенті Януковучі в кожній області буде "смотрящій із Донєцка".

Вона також згадала слова Кисельова, що йому погрожували, що "на третій день після перемоги Януковича його закатають в асфальт".

"Вони вже один раз побудували таку систему влади в Донецьку. І я хотіла б, щоб ви розділяли людей, які мешкають в області і важко працюють, і владу, яка будувалася всі ці роки на крові, на розборках, на смотрящіх, на війні, яка закінчувалася сотнями убитих людей", - заявила Тимошенко.

Вона попередила, що така система відбирає підприємства, бізнес, а хто не згодний - "закатують в асфальт".

"Я хочу запитати, чому один із яскравих політиків Євген Кушнарьов, який почав формувати свою партію, який почав у ПР забирати кращих представників промисловців, підприємців, чому саме йому не пощастило і саме в нього двічі влучили на полюванні?", - запитала прем"єр.

"Задумайтесь, що може чекати Україну! Я не хочу всього того, коли така система і форма правління . Я стою очі в очі з надзвичайно небезпечною групою, я знаю, що мої слова западають в душу тим, хто веде Януковича до влади як маріонетку, якою потім будуть добре користатися", - заявила Тимошенко.

Вона також запитала, хто вноситиме інвестиції в країну, де будуть керувати Чечетові, Азарови і Ківалови, передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко згадала Кушнарьова і про захоплення Януковича полюванням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути