понеділок, 01 лютого 2010 17:25

Головний бій за Україну відбудеться на дострокових парламентських виборах

Організація українських націоналістів напередодні другого туру обрання президента застерігає патріотичну громадськість, передусім жителів Західної України, які вважають себе П"ємонтом національного відродження, від того антиукраїнського вибору, який нав"язують кланово-олігархічні та космополітичні кола.

У другому турі виборів президента мають змагатися Віктор Янукович, лідер Партії регіонів, яка об"єднує олігархічні проросійські клани та "п"яту колону" великодержавного шовінізму, і чинний прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко, яка представляє переважно ліберально-космополітичні сили.

"Вивівши у другий тур виборів двох однакових, проросійських кандидатів, українським патріотам нав"язують Юлію Тимошенко, як "менше зло", — ідеться в заяві Головного проводу Організації українських націоналістів.

Керівники політичної партії нагадують, що "під час президентських виборів 1999 року до другого туру було також виведено двох проросійських кандидатів Петра Симоненка і Леоніда Кучму. Тоді галичани проковтнули наживку російських політтехнологів і масово (понад 90%) проголосували за Леоніда Кучму. А вже за рік так само масово виходили на акції "Україна без Кучми!".

Українських націоналістів непокоїть питання, "чи ми знову проявимо політичну короткозорість, піддамося обману і самообману, "клюнемо" на хитру лисицю у вишиванці, за душею якої немає нічого українського"?

Організація посилається на ще один історичний приклад.

"Свого часу наш славний попередник, провідник ОУН, Герой України Степан Бандера вів боротьбу проти двох ворогів — нацистів Гітлера і комуно-большевиків Сталіна. Він не шукав, де менше зло. Тому сьогодні маємо брати з нього приклад і не підтримувати жодного кандидата на виборах, які відбудуться 7 лютого".

Галичани проковтнули наживку російських політтехнологів і масово проголосували за Леоніда Кучму. А вже за рік так само масово виходили на акції "Україна без Кучми!"

Головний провід політичної партії ОУН солідарний із президентом Віктором Ющенком. Його за відновлення історичної пам"яті та свідомості, утвердження демократії та свободи, європейського вибору України, становлення і консолідацію української нації, за надання звання Героя України провідникові ОУН Степану Бандері та головному командиру УПА Роману Шухевичу націоналісти вважають великим українцем і достойним президентом. Напередодні другого туру голосування президент Віктор Ющенко закликає українців зробити відкритий вирішальний вибір "на користь нормального і чесного життя" — прийти і проголосувати проти всіх, проти страху, байдужих до України, несвободи, маніпуляцій і залякувань". Інакше, застерігає Ющенко, на державу чекає енергетична пастка і втрата газотранспортної системи, боргова яма в десятки мільярдів доларів кредитної залежності, загроза цілісності та суверенітету, продаж майбутнього наших дітей.

Організація українських націоналістів іще раз застерігає: заяви про те, що голосування проти двох кандидатів зарахується як голос за Віктора Януковича — "нахабна брехня, яка втокмачується в голови українців надісланими Путіним в Україну політтехнологами".

Навпаки — "голосуючи проти обох кандидатів у другому турі виборів, ви голосуєте за справді самостійну і соборну Українську державу, проти всіх її ворогів, запроданців і українофобів. Це єдино правильна, бандерівська позиція".

Такої ж позиції дотримуються і в Об"єднанні національно-патріотичних сил Львівщини. "Українці не мають справжнього українського вибору. Голосувати за одного — втратити голову. Голосувати за другого претендента — не мати серця", — закликають пам"ятати про свою моральну відповідальність за долю нації і держави галицькі патріоти Юрій Шухевич, Борис Возницький, Іван Гель, Любомир Сеник, Ольга Пастушенко тощо.

— Головний бій за Україну відбудеться на дострокових парламентських виборах у травні цього року, — вважають у Головному проводі Організації українських націоналістів. — Тоді ОУН повинна об"єднати "Українську правицю" і взяти владу у свої руки. Це наша головна мета!

Зараз ви читаєте новину «Головний бій за Україну відбудеться на дострокових парламентських виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути