понеділок, 25 листопада 2013 19:55

Тимошенко оголосила голодування з вимогою до Януковича підписати Угоду

Тимошенко оголосила голодування з вимогою до Януковича підписати Угоду
Юлія Тимошенко Фото: reuters.com

Щойно на Європейській площі на Євромайдані у Києві лист Юлії Тимошенко зачитав її захисник Сергій Власенко. Про це передає кореспондент Gazeta.ua.

Цей лист вона написала сьогодні. Також Власенко розповів, що екс-прем'єр повісила прапор ЄС.

"Я щаслива, що сьогодні сотні тисяч українців вийшли на "євромайдани" в Україні та по всьому світові. Вийшли, щоб не дозволити правлячій мафії вбити український вибір і зламати наше життя та гордо відчувати себе частиною такого сильного народу...", - написала вона.

Вона зазначила, що український народ знайшов сьогодні сили повстати "на цих європейських майданах, щоб знову перемагати".

"Я люблю вас, мої нескорені українці. Всією силою своєю душі та вірю в усі наші майбутні перемоги. Ви — моє натхнення, моя мрія, моя гордість, моя сила та життя. Мені дуже боляче, що я не можу бути зараз з вами. Не можу разом з вам дихати святим повітрям єдності та боротьби. Але попри грати кожна моя часточка зараз з вами живе та вірить у нашу перемогу. На знак єдності та солідарності з усіма, хто зараз бореться на цих майданах в Україні та світі, я оголошую голодування з вимогою до Януковича підписати Угоду про асоціацію та ЗВТ з ЄС", - додала Тимошенко.

Після того, як Власенко зачитав листа, люди почали кричати "Банду — геть" та "Зека — геть!".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко оголосила голодування з вимогою до Януковича підписати Угоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути