середа, 16 травня 2012 18:16

Тарасюк пообіцяв, що в разі перемоги опозиції Україна швидко опиниться в Європі

Тарасюк пообіцяв, що в разі перемоги опозиції Україна швидко опиниться в Європі
Борис Тарасюк пророкує парламентський тріумф об'єднаної опозиції. Фото: obozrevatel.com

Голова Народного Руху України, народний депутат від фракції НУ-НС Борис Тарасюк переконаний в тому, що об'єднана опозиція переможе на наступних виборах і отримає більшість депутатських мандатів восени цього року.

Зокрема, Тарасюк відзначив, що "відсутність моралі та професіоналізму, гонитва за владою - все це рано чи пізно призведе до провалу цієї влади".

"Думаю, перша проба буде 28 жовтня цього року під час виборів, на котрих опозиція запропонує альтернативу нинішній владі і на відміну від неї поверне Україну на шлях європейського демократичного розвитку. Ми знаємо, як змінити суспільство і стан справ в державі в інтересах громадянина, і ми готові це зробити", - запевнив рухівець.

"Якщо виборці нададуть нам підтримку, я впевнений, що зміни не забаряться: Україна повернеться на шлях європейського розвитку, політичні в'язні будуть звільнені, і Україна знову торуватимемо шлях до членства в об'єднаній Європі", - відзначив Тарасюк.

Він висловив переконання у тому, що опозиція отримає більшість у Верховній Раді. Але, за словами політика, актуальним залишається питання: чи буде ця більшість достатньою для прийняття законів та змін до Конституції?

"Чи достатньо цього буде для того, щоб відправити у відставку президента? За нинішніх змін до Конституції - ні", - вважає нардеп.

Таким чином, голова НРУ впевнений, що протистояння між демократичною більшістю в майбутньому парламенті та президентом закінчиться імпічментом або триватиме до наступних президентських виборів.

Зараз ви читаєте новину «Тарасюк пообіцяв, що в разі перемоги опозиції Україна швидко опиниться в Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути