вівторок, 24 квітня 2012 18:11

Тарасюк обізвав Партію регіонів винахідником фальсифікацій

Тарасюк обізвав Партію регіонів винахідником фальсифікацій
Історія заперечує нормальні вибори за участю Партії регіонів – Борис Тарасюк. Фото: obozrevatel.com

У Комітету опору диктатурі (КОД) немає жодних сумнівів, що Партія регіонів вдасться до масштабних фальсифікацій на виборах восени, адже це – "партія фальсифікацій".

Як повідомили Gazeta.ua у прес-службі Народного Руху України, таку думку висловив лідер НРУ, народний депутат від фракції "Наша Україна – Народна самооборона" Борис Тарасюк.

"Партія регіонів відома своїми деклараціями, які свідчать про теоретично правильні речі. Не менш відома вона діями, які суперечать закону і навіть Конституції. Тому, що б не говорив пан Азаров і чільні діячі Партії регіонів, але фальсифікація на місцевих виборах у  жовтні 2010 року - факт. В Сумах, приміром, рівень фальсифікації склав близько 40%", - сказав Тарасюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вирок Тимошенко вже лежить в Адміністрації Януковича – Тарасюк

Голова Народного Руху не виключив, що на майбутніх парламентських виборах буде побито рекорд з присутності міжнародних спостерігачів, що, в свою чергу, стане серйозною пересторогою для Партії регіонів і її представників у різних регіонах нашої держави.

"Те, що ПР – це "партія фальсифікацій", дуже чітко довів 2004 рік. Вона відома своєю винахідливістю щодо механізмів фальшування виборів. Відтак,  ми добре знаємо, на що здатна ця партія, оскільки історія заперечує нормальні вибори за участю Партії  регіонів", - наголосив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Партії регіонів обіцяюють на виборах битися до останнього

За його словами, у тому, що фальшування виборів відбудуться, в КОДі не сумнівається ніхто.

"Власне, українські виборці вже дали вирок майбутнім виборам, котрі апріорі вважають нечесними", - прокоментував ситуацію з можливими фальсифікаціями Тарасюк.

Зараз ви читаєте новину «Тарасюк обізвав Партію регіонів винахідником фальсифікацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути