середа, 01 жовтня 2014 15:39

"Свободу" дискредитують ті, хто стояв з нею на Майдані — Мірошніченко

"Свободу" дискредитують ті, хто стояв з нею на Майдані — Мірошніченко
Фото: fakty.ictv.ua

"Свободівець" Ігор Мірошніченко заперечує, що екс-генрокурор Олег Махніцький причетний до купівлі готелю "Хайят" та будинку в Лондоні. Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Сьогодні розгорнута широкомасштабна кампанія по дискредитації "Свободи". Розповідають несусвітні байки. Наприклад, що Махніцький купив маєток у Лондоні, але він був там лише один раз у житті. Кажуть, що він купив готель "Хайят", що його донька живе в Англії. Але вона там також ніколи в житті не була. Немає у нього таких коштів і ніколи не було. Він сьогодні все це спростовував, наводячи реальні докази", - розповів Мірошніченко.

Він вважає, що дискредитація "Свободи" вигідна її політичним опонентам. "Свободівець" відмовився конкретно назвати їх, проте зауважив, що це ті, хто стояв з ними на Майдані.

"Я точно впевнений, що це ті, з ким ми стояли на Майдані. Вони використовують риторику "Свободи", бо вона стала популярною", - сказав він.

Мірошніченко наголосив, що у списках "Свободи" немає людей, які просто їх прикрашають. "Це все члени партії. У списках немає заангажованих олігархами, а також тих, які купили собі там місця. А в інших політичних сил, які слово в слово використовують нашу риторику, такі люди є. Тому вони хочуть дискредитувати нас аби показати, що "Свобода" така сама як і вони", - пояснив політик.

Нагадаємо, що сьогодні колишнього генпрокурора Олега Махніцького закидали тортами на прес-конференції в одному з інформагентств.

Зараз ви читаєте новину «"Свободу" дискредитують ті, хто стояв з нею на Майдані — Мірошніченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути