четвер, 30 січня 2014 08:19

"Свобода" має намір опротестувати закон про амністію

"Свобода" має намір опротестувати закон про амністію
Фото: "РИА "Новости"

"Свобода" має намір в четвер опротестувати прийнятий Верховною Радою закон про амністію, повідомив журналістам депутат фракції "Свобода", заступник голови комітету українського парламенту з питань регламенту та депутатської етики Ігор Швайка.

"Коли порушена процедура (прийняття законопроекту) , можна подати постанову про скасування закону і повернутися до розгляду по суті. Ми це плануємо зробити сьогодні", - сказав Швайка .

"Після прийняття будь-якого закону голова Верховної Ради не має права підписувати закон протягом двох днів, оскільки можуть надійти зауваження та постанови про скасування з переліком тих порушень, які були допущені" , - додав він.

У середу ввечері парламент України без обговорення прийняв закон про амністію, яким передбачається звільнити від відповідальності учасників протестних акцій, за винятком тих, хто скоїв особливо тяжкі злочини. Закон вступить в силу тільки після того, як протестуючі звільнять захоплені адміністративні будівлі.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" має намір опротестувати закон про амністію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути