четвер, 30 січня 2014 00:44

У лікарні помер поранений з Грушевського - ЗМІ

У лікарні помер поранений з Грушевського - ЗМІ
Фото: radiosvoboda.org
Активіст, якого вчора з вогнепальним пораненням привезли з вулиці Грушевського, помер у київській лікарні. Про це повідомляє неназване джерело Фактів.
Нагадаємо, за словами депутата Київради з фракції " УДАР " Олексія Давиденка, в лікарню з вогнепальними пораненнями були доставлені два активіста - молодий хлопець і чоловік старшого віку. За непідтвердженою інформацією, саме останній і пішов з життя.

В МВС спростували інформацію про госпіталізацію двох активістів з Грушевського.

Протистояння на вулиці Грушевського в Києві, біля стадіону "Динамо" імені Лобановського, між міліцією і протестуючими триває з неділі, 19 січня. Група учасників Майдану чисельністю кілька сотень осіб спробувала пройти через блок-пост сил МВС до будівлі Верховної Ради, щоб потім вимагати від парламенту скасування низки прийнятих нею 16 січня законів, які суттєво обмежують права та свободи громадян. Виник конфлікт, міліцію стали закидати палицями, камінням, петардами. До місця зіткнення підтягнулося ще кілька тисяч учасників антиурядової акції протесту. Силовики відповіли протестувальникам світло-шумовими гранатами, з гранатами зі сльозогінним газом, пострілами гумовими кулями і водометами. Число постраждалих з обох сторін перевищює 200 осіб. Спалено кілька міліцейських автобусів і вантажівок. 22 січня з'явилися перші жертви зіткнень.
Зараз ви читаєте новину «У лікарні помер поранений з Грушевського - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути