четвер, 30 січня 2014 01:12

Усі відчувають, як змінюється атмосфера: "регіонали" сумніваються, а у людей зникає страх - Кличко

Усі відчувають, як змінюється атмосфера: "регіонали" сумніваються, а у людей зникає страх - Кличко
Фото: lenta-ua.net

Люди відчувають, що в країні почалися зміни. Навіть депутати від Партії регіонів почали вагатися, підтримувати їм рішення, які спускаються, чи ні. Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко під час виступу зі сцени Майдану.

"Люди бачать: змінюється атмосфера. У людей інший дух, бо вони знають, за що вони борються. І навіть "регіонали" уже не впевнені, чи бути їм у фракції, чи ні, чи підтримувати їм цю владу, чи ні. Спілкуючись із ними, ми відчуваємо це. І влада нервує і хитається. Навіть президент сам приїхав до Верховної Ради переконувати і залякувати депутатів. Їм все складніше тримати контроль", - відзначив Кличко.

Разом з тим, у людей зникає відчуття страху перед владою, вважає Кличко. "Ми не одні. Люди, не зважаючи на залякування влади, вийшли в багатьох міста, навіть у Донецьку. Вони уже не мають страху і знають, що борються за країну та своє майбутнє. І ми переможемо, - заявив політик.- Сьогодняшня ситуація нагадує фільми про концентраційні табори з тисячами ув'язнених і кількома озброєними охоронцями. Насправді, люди могли б їх змести, але бояться. Нам потрібно, щоб цього страху у нас не було. Але для цього треба відчувати підтримку і лікоть друга. Ти повинен відчувати, що борешся за правду і майбутнє. Ти знаєш, що за правду можеш життя віддати. А ті, хто просто заробляють гроші, життя за це віддавати не будуть", - підкреслив Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Усі відчувають, як змінюється атмосфера: "регіонали" сумніваються, а у людей зникає страх - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути