четвер, 30 січня 2014 03:08

Губернатор Полтавської області зустрівся з мітингувальниками

Губернатор Полтавської області зустрівся з мітингувальниками

Губернатор Полтавської області прийшов на перемовини з активістами місцевого Майдану. Зустріч проходила у приміщенні обласної ради, яку 25 січня зайняли мітингувальники.

"Безумовно, кожна людина має право на мирний протест. Висловлювати особисте ставлення до влади, і тих речей, що відбуваються в країні. Втім, хочу зазначити, що зайняття вами даного приміщення є порушенням чинного законодавства. Тож давайте дійдемо до компромісу, цивілізовано вирішимо, коли ви покинете цю будівлю, - говорить голова Полтавської ОДА Олександр Удовіченко. – Гарантую, ніхто силою вас звідси випроводжати не буде. У нас навіть в думці немає силового сценарію проти своїх земляків. Та все ж я сподіваюся на ваше розуміння".

Люди починають голосно кричати: "Ні, ні! Ми звідси не підемо! Будемо до кінця!". Губернатор разом із двома заступниками Валерієм Пархоменком та Іваном Момотом покидають сесійну залу обласної ради. До протестувальників, яких зібралося близько 400 чоловік, у мікрофон звертається 29-річний Євген Лопушинський, модератор полтавського Євромайдану.

"Хто згодний покинути це приміщення і піти геть? – у залі тиша. – Підніміть руки, хто залишатиметься в обласній раді до того часу, поки діюча влада не виконає всі вимоги опозиції?" – протистувальники голосують одностайно.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Полтавської області зустрівся з мітингувальниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути