середа, 31 липня 2013 13:45

Суд постановив примусово доставити Мельника на засідання

Суд постановив примусово доставити Мельника на засідання
Фото: p-p.com.ua

Печерський районний суд міста Києва ухвалив рішення про примусову доставку ректора Національного університету державної податкової служби Петра Мельника на судове засідання для розгляду питання про обрання йому запобіжного заходу.

Суддя постановив задовольнити клопотання прокурора про примусовий привід Мельника до суду з огляду на те, що зараз відсутні дані про те, що причини його неявки на судові засідання є дійсно важливими.

Наступне судове засідання назначене на завтра, 1 серпня, о 10.00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Племінник Мельника також попався на хабарі, але дядько "відмазав" - ЗМІ

Нагадаємо, 27 липня співробітники ГУБОЗ за вимагання неправомірної вигоди затримали ректора Національного університету державної податкової служби Петра Мельника.

Чиновник вимагав та отримав від двох громадян України неправомірну вигоду у розмірі 40 і 80 тисяч гривень за вступ їхніх родичів до навчального закладу, яким керував. Затримання вимагача відбувалося в рамках відкритої кримінальної виробництва за ознаками ч.4 ст. 368 КК України.

Вчора, 30 липня, суд так і не зміг обрати запобіжний захід для затриманого ректора. Як повідомив сьогодні адвокат затриманого Руслан Місюна, Мельник в даний час знаходиться в реанімації і його готують до операції на серці.

Зараз ви читаєте новину «Суд постановив примусово доставити Мельника на засідання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути