вівторок, 30 липня 2013 20:29

Мельник лежав у тій палаті, що й Луценко
7

Фото: Фото: Світлана Корженко

Ректор Національного університету Державної податкової служби (м. Ірпінь) Петро Мельник три дні лежав у відділенні токсикології столичної лікарні швидкої допомоги, що по вул Братиславській, 3. Його палата знаходилася на другому поверсі. Раніше тут лежав екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"У ту палату кладуть усіх ув'язнених і тих, хто перебуває під вартою. Недавно тут лежав Юрій Луценко. Самого Мельника тут не бачили. Про те, що він лежить у лікарні почула по телевізору. Дівчата розказують, що його цілодобово охороняють і нікого до нього в палату не пускають", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua одна із медсестер лікарні. Прізвище називати відмовилася.

Одразу біля ліфту на другому поверсі знаходиться кабінет чергової медсестри. Жінка говорити відмовляється. Направляє в ординаторську. Завідувач відділення Алла Богомол теж відмовилася говорити.

"Я нічого вам не скажу, мені не потрібні проблеми. Надсилайте письмовий запит", - сказала вона.

Біля палати Петра Мельника чергувало двоє міліціонерів. Ще троє були всередині. Близько 14.00 один із міліціонерів попросив залишити відділення. Петра Мельника поклали на каталку. Ліфтом спустили на перший поверх. Там на них чекав автомобіль медичної клініки "Борис".

Петро Мельник лежав горілиць із заплющеними очима. На запитання не відповідав.

"Зараз його стан стабільний", - сказав один із чоловіків, який супроводжував Мельника.

Петра Мельника доправили до Печерського районного суду.

Прямо із зали суду його забрали до столичної клініки імені Старжеско із підозрою на захворювання серцево-судинної системи.

Зараз ви читаєте новину «Мельник лежав у тій палаті, що й Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути