понеділок, 22 вересня 2014 02:32

"Стіна" зробить неможливим відновлення будь-яких відносин - Кремль

"Стіна" зробить неможливим відновлення будь-яких відносин - Кремль
Фото: bbc.co.uk

Плани уряду України щодо будівництва стіни на кордоні з Росією зроблять неможливим відновлення будь-яких відносин між Києвом і Москвою. Про це в інтерв'ю "Российской газете" сказав голова адміністрації Кремля Сергій Іванов.

"Будівництво стіни, на мій погляд, зробить неможливим взагалі відновлення будь-яких відносин. Десь, до речі, я почув свіжий анекдот: стіна Яценюка - це малобюджетна "лінія Маннергейма", - сказав Іванов.

Він також висловив переконання, що "ніякої стіни не буде в кінцевому рахунку".

"Якщо серйозно, я впевнений: ніякої стіни не буде в кінцевому рахунку. Риторика риторикою, а життя життям. Коли я на початку літа був в Ростовській області, я ось на що звернув увагу: дуже багато простих наших людей приймали у себе біженців без всяких умов, ділили з ними дах, їжу, одяг, нічого не просячи взамін. Наші громадяни не вважають українців чужими, не сприймають їх як іноземців. Якби біженці були з іншої держави, то, ризикну припустити, такого б не було. Так мільйони українських громадян, які постійно перебувають на території Російської Федерації і заробляють гроші, за рахунок яких виживають їх сім'ї, - це нікуди не дінеться", - сказав він.

Як відомо, 3 вересня прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив про початок проекту "Стіна" зі зміцнення кордону з Росією.

Зараз ви читаєте новину «"Стіна" зробить неможливим відновлення будь-яких відносин - Кремль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути