вівторок, 03 березня 2009 16:48

Стецьків каже, що БЮТ поставив коаліцію на межу розвалу

Стецьків каже, що БЮТ поставив коаліцію на межу розвалу
Голосування депутатів від фракції Блоку Юлії Тимошенко за відставку міністра закордонних справ Володимира Огризка фактично поставило коаліцію в парламенті на межу розвалу.

Таке переконання висловив народний депутат України, представник громадської організації "Народна самооборона" Тарас Стецьків, повідомили у прес-службі "Народної самооборони".

"Голосування за це рішення п"ятдесяти БЮТівців, в тому числі таких, як Портнов, Забзалюк і Писаренко, означає, що позицію в БЮТі було проговорено і узгоджено. БЮТ фактично поставив коаліцію на межу розвалу, вчинив лицемірно, бо обіцяв, що не підтримуватиме це голосування", - сказав Стецьків.

Стецьків при цьому нагадав, що представники Партії регіонів ініціювали звільнення Огризка після того, як Міжнародний суд ООН виніс рішення у справі щодо спірних територій континентального шельфу Чорного моря, а український МЗС попередив посла Росії в Україні Віктора Черномирдіна, що може оголосити його персоною нон грата за певні висловлювання на адресу українських політиків.

"Це голосування носить однозначно антиукраїнський і холуйський характер. Це приниження України, як держави, і приниження парламенту, як вищого законодавчого органу України", - вважає Стецьків.

Сьогодні Верховна Рада 250-ма голосами народних депутатів прийняла постанову про звільнення Огризко з посади міністра закордонних справ України. Зокрема, "за" проголосували 174 народні депутати від фракції Партії регіонів, 49 – від БЮТ, 27 – від КПУ, від фракцій "Наша Україна – Народна самооборона" та Блоку Литвина не проголосував жоден депутат.

За матеріалами: УНІАН, Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Стецьків каже, що БЮТ поставив коаліцію на межу розвалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути