четвер, 22 вересня 2011 15:48

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Справа Ландіка гратиме проти "регіоналів" - політолог

Справа Ландіка гратиме проти "регіоналів" - політолог

Політолог Володимир Цибулько вважає, що справа сина нардепа Романа Ландіка буде політичною. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"За будь-якого рішення, окрім справедливого, ця справа буде працювати проти Партії регіонів. Знаючи певні бродіння і спроби зіграти окремі луганські сценарії, кримінальна справа буде тим інструментом, який не дасть допустити ніякої непередбаченої поведінки, особливо формування окремого луганського лобі всередині Партії регіонів. Не виключаю, що в Луганській області може бути задіяний паралельний сценарій, який би допоміг у разі програшу мажоритарних округів, в перспективі сформувати список не "регіонівських", але лояльних кандидатів. Це ще один варіант розширення можливостей", - зазначив експерт.

За його словами, ситуація із Ландиком дивна, тому у показовій об'єктивності буде мало зацікавлених людей.

Цибулько припускає, що рішення по Ландіку буде мати "наліт" корумпованості. "Треба визначитися, як сформувати інформаційне поле, щоб рішення було свідченням встановлення справедливості – підключити весь інформаційний потенціал Партії регіонів, щоб цю всю справу перевести на побутовий сценарій. Якщо вони цього не зроблять, то цей сюжет в ході всієї виборчої кампанії фактично гратиме проти "регіоналів", - пояснив політолог.

Нагадаємо, завершена екстрадиція з Росії Романа Ландіка для притягнення його до кримінальної відповідальності. 4 липня в ресторані "Баккара" в Луганську він побив 20-річну Марію Коршунову. За цим фактом прокуратурою Луганської області було порушено кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Справа Ландіка гратиме проти "регіоналів" - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути