середа, 07 вересня 2011 12:22

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Луганські міліціонери не знають як вигородити Романа Ландіка?

Луганські міліціонери не знають як вигородити Романа Ландіка?

Правоохоронцям Луганщини невідомо, яким чином відеозапис інциденту за участю депутата Луганської міськради Романа Ландика в ресторані "Баккара" потрапив до Інтернету.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив начальник УМВС України в Луганській області генерал-майор міліції Євген Польськой.

"Важко сказати. Ресторан - ... це приватна структура, в ній стоїть приватна техніка. Ми вилучили не відразу (запис - ред.). Інцидент стався вночі, оперативна група працювала вже в ранковий час", - розповів Польськой.

Крім цього, він не виключає, що до вилучення відеозапису співробітниками міліції могли бути зроблені його копії. При цьому Польськой підкреслив, що правоохоронці не зацікавлені в тому, щоб подібні відеозаписи потрапляли до інтернету.

"Ми не зацікавлені в тиражуванні цих відеозаписів. Це все ускладнює процес розслідування кримінальних справ", - підкреслив він.

Як повідомлялося раніше, прокуратура порушила кримінальну справу стосовно депутата Луганської міської ради Романа Ландіка за ознаками злочину, передбаченого ст. 296 ч.3 КК України ("Хуліганство").

Як відомо син нардепа в ресторані "Баккара" побив дівчину.

Зараз ви читаєте новину «Луганські міліціонери не знають як вигородити Романа Ландіка?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути