субота, 07 липня 2012 23:30

Список "Батьківщини" поки нічого не означає - депутат БЮТ

Список "Батьківщини" поки нічого не означає - депутат БЮТ
Василь Кравчук. Фото:ye.uа

Список претендентів у кандидати у народні депутати від об'єднаної опозиції "Батьківщина" може змінюватися. Він ще нічого не означає. Таку думку Gazeta.ua висловив депутат від БЮТ, зазначений у списку керівник штабу об'єднаної опозиції на Хмельниччині Василь Кравчук.

"Це просто список керівників штабів і виборчих кампаній, кураторів, які відповідають за ту чи іншу область і є лише претендентами у кандидати. Список не є остаточним. Найімовірнішим списком, який не викликатиме жодного сумніву, стане список кандидатів,  прийнятий на з'їзді об'єднаної опозиції", - сказав депутат.

Він наголосив, що між політичними силами, які об'єднує опозиція, немає домовленості про пропорційну кількість кандидатів від кожної партії.

"Ніхто не обговорював ніякі відсотки і десятки відсотків, не домовлявся про квоти. Мабуть, треба говорити про те, хто яку участь брав, який має авторитет у суспільстві як політик, партійний працівник. Ми не зупиняємося тільки на партіях "Батьківщина" і "Фронті змін". На засіданні політради буде обговорюватися кожна кандидатура", - запевнив Кравчук.

Він зазначив, що вірогідність потрапляння названих у списку людей у остаточні парламент залежить від того, які шанси об'єднаної опозиції на виборах. Останнім часом рейтинг об'єднаної опозиції, а Партії Регіонів падає. І ця тенденція буде зростає.

Зараз ви читаєте новину «Список "Батьківщини" поки нічого не означає - депутат БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути