вівторок, 04 березня 2014 00:09

Рада безпеки ООН провела третє засідання по Україні

Рада безпеки ООН провела третє засідання по Україні
Фото: lifekiev.com

Рада безпеки ООН сьогодні в ніч проведить третє засідання по Україні У понеділок, 3 березня, пізно ввечері, Рада Безпеки Організації об'єднаних націй проводить ще одну екстрену нараду щодо ситуації в Україні. Рада безпеки ООН сьогодні в ніч проведе третє засідання по Україні Це вже третє засідання, однак цього разу його ініціатором є Росія, яка має намір викласти своє бачення подій в Україні. Як повідомив журналістам представник Люксембургу, який у березні головує в Радбезі, зустріч розпочалася на 15:30 за місцевим часом.

За Київським часом засідання розпочалося о 22:30. Нагадаємо, перші два засідання Ради Безпеки ООН пройшли 28 лютого і 1 березня. Обидва засідання були присвячені кризі в Східній Україні, проте ніяких формальних дій зроблено не було. Під час обох зустрічей виявилися глибокі протиріччя між США та іншими розвиненими країнами, з одного боку, та Росією, котра володіє великою військово-морською базою в Криму, з іншого.

 

Зараз ви читаєте новину «Рада безпеки ООН провела третє засідання по Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути