середа, 30 березня 2016 09:11

Сьогодні уряд розгляне бюджетну політику на 2017 рік

Сьогодні уряд розгляне бюджетну політику на 2017 рік
Фото: zib.com.ua

Кабінет міністрів України проведе у середу, 30 березня, засідання. На ньому буде обговорюватися проект Основних напрямів бюджетної політики на 2017 рік та проект постанови Верховної Ради "Про Основні напрями бюджетної політики на 2017 рік".

Засідання заплановане на 13:00, ідеться в порядку денному на сайті уряду.

Зазначається, що головними вимогами до ефективності бюджетної політики стають висока конкурентоздатність, продуктивність та енергоефективність виробництва, проведення реформ в галузях, прозорість та відповідальність влади.

Серед основних завдань бюджетної політики значиться встановлення дефіциту бюджету на рівні 3% ВВП.

Законом "Про державний бюджет України на 2017 рік" планується вирішити, зокрема, питання продовження пенсійної реформи, монетизація субсидій та пільг, вдосконалення механізму забезпечення адресності надання всіх видів пільгових послуг з упорядкуванням категорій їх отримувачів і встановлення економічно та соціально обгрунтованих нормативів споживання, підвищення ефективності соцдопомоги та системи соцпослуг в Україні, подальший розвиток співпраці з ЄС, протидія актуальним загрозам нацбезпеці України та реалізація Стратегії нацбезпеки України.

Окрім того, на порядку денному Кабміну розгляд державної програми авіаційної безпеки цивільної авіації, зміни до законів про інвестування майна за межами України та реекспорту товарів.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні уряд розгляне бюджетну політику на 2017 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути