четвер, 17 травня 2012 18:53

Соцопитування: "Батьківщина" з Яценюком – 21,6%, ПР з Азаровим – 17,7%

Соцопитування: "Батьківщина" з Яценюком – 21,6%, ПР з Азаровим – 17,7%
Згідно з опитуванням, на сьогодні не визначилися зі своїм вибором 24,6% громадян. Фото: p-p.com.ua

Якби вибори до Верховної Ради України відбувалися на початку травня, то найбільшу кількість голосів отримала б партія "Батьківщина" на чолі з Арсенієм Яценюком.

Такі дані соціологічного дослідження громадської думки оприлюднив на прес-конференції Сергій Дем'янов, керівник соціологічних проектів Центру сприяння розвитку місцевого самоврядування та громадянських ініціатив "Третій Сектор".

"Згідно з опитуванням, на першому місці йде "Батьківщина" з Яценюком, яка набрала 21,6% голосів, – говорить соціолог. – Друге місце посіла Партія регіонів на чолі з Миколою Азаровим, її рейтинг – 17,7%. Партія "Удар" із Віталієм Кличком – третя, отримала 10,5%. Компартія з Петром Симоненком – 6,8%, партія Наталії Королевської "Україна – Вперед!" – 5,4%".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Третина українців не збирається йти на парламентські вибори

За словами Дем'янова, решта партій набрали менше 5% голосів. Зокрема ВО "Свобода" з Олегом Тягнибоком – 3,9%, Народна партія з Володимиром Литвином – 2,2%, партія "Громадянська позиція" на чолі з Анатолієм Гриценком теж 2,2% і "Наша Україна" з Віктором Ющенком – 1,6%.

Згідно з опитуванням, на сьогодні не визначилися зі своїм вибором 24,6% громадян.

Соціологічне дослідження проведено протягом 27 квітня – 6 травня. Опитано 1600 респондентів віком від 18 років. Вибірка – трьохступенева. Гранична похибка вибірки становить 2,9%.

Зараз ви читаєте новину «Соцопитування: "Батьківщина" з Яценюком – 21,6%, ПР з Азаровим – 17,7%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

138

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути