середа, 11 квітня 2012 17:28

Половині українців байдуже як об'єднається опозиція

Половині українців байдуже як об'єднається опозиція
Фото: volya.if.ua

Серед українців немає єдиної думки щодо кращого варіанту об'єднання опозиції. Про це свідчать дані соцопитування, проведеного Центром Разумкова спільно з фондом "Демократичні ініціативи".

За даними опитування, 45% опитаних це байдуже, 22% вважають, щоб всі опозиційні сили йшли разом - (Батьківщина, Фронт змін, УДАР, Свобода та інші), 8% підтримують варіант об'єднання тільки Батьківщини і Фронту змін, а на думку 11% , краще всім опозиційним силам, здатним подолати 5% бар'єр, йти окремо і потім об'єднатися.

Нагадаємо, що парламентські вибори в Україні пройдуть 28 жовтня 2012 року.

Опитування було проведено Центром Разумкова спільно з Фондом "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучеріва з 30 березня по 4 квітня 2012 року. Було опитано 2009 респондентів старше 18 років у всіх областях України, Києва та АР Крим за вибіркою, що репрезентує доросле населення України за основними соціально-демографічними показниками. Вибірка опитування будувалася як стратифікована, багатоступенева, випадкова із квотним відбором респондентів на останньому етапі. Опитування проводилося в 132 населених пунктах (із них 79 міських та 53 сільських). Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Зараз ви читаєте новину «Половині українців байдуже як об'єднається опозиція ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути