понеділок, 01 вересня 2014 18:08

Соболєв звинуватив Гелетея у поразках на Донбасі

Соболєв звинуватив Гелетея у поразках на Донбасі
Фото: ipress.ua

Глава люстраційних комітету, лідер партії "Воля" Єгор Соболєв вважає, що глава Міноборони Валерій Гелетей не відповідає займаній посаді. 

Про це Соболєв написав у своєму "Фейсбуці".

"Про Валерія Гелетея. Часто зустрічав його навесні, коли ми очищували вищі суди від керівників, яких розставив там Віктор Янукович.
На жаль, тодішній керівник Управління державної охорони відверто захищав цих панів у мантіях, провокував конфлікти своїх підлеглих з нами і демонстративно бряцав зброєю. Востаннє ми бачилися під Вищим адміністративним судом, де ми не допустили обрання головою представника Януковича у Вищій раді юстиції пана Кобилянського. Там Гелетей звинуватив нас, що ми прийшли протестувати за гроші. І повторював це як папуга півдня, поки не був публічно названий, перепрошую, "тупим уродом", що змусило його видалитися із зали", - пише глава Люстраційного комітету.

"Після цього Гелетей був призначений міністром оборони. І почалася гонка "підняли прапор над містом", яка призвела до руйнації ліній фронту. Разом з саботажем підготовки до вторгнення російських регулярних військ це і завело наші частини в котли. Спочатку на кордоні, далі - під Іловайськом і не лише", - зауважив Соболєв.

"У день масштабного вторгнення Гелетей на Хрещатику приймав парад. Як далі розвивалися події - Ви знаєте.
Спроможність підібрати адекватного міністра оборони - це тест для Петра Порошенка на спроможність бути президентом під час війни за Незалежність", наголосив політик.

Зараз ви читаєте новину «Соболєв звинуватив Гелетея у поразках на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути