неділя, 14 жовтня 2012 14:25

"Скоро заставят всех в вышиванках ходить" - комуністи протестують проти маршу УПА

"Скоро заставят всех в вышиванках ходить" - комуністи протестують проти маршу УПА
Близько 10 людей одягли форму Червоної Армії ФОТО: tsn.ua

Біля пам'ятника Леніну на Бесарабській площі у Києві зібрались близько 200 людей похилого віку, які протестують проти маршу УПА.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Вони тримають 20 прапорів Компартії України та великі плакати "Нет фашизму в Украине", "Всеукраинский союз совестких офицеров" и Антифашистский комитет Украины.

Близько 10 людей одягли форму Червоної Армії. З динаміків лунають пісні "Вставай, страна огромная!", "День победы" та інші.

Також кілька молодиків у будьонівках встановлюють шибеницю з дошок на дві людини. На мітингу можна придбати книжки про Компартію та французьку революцію, партійні газети.

"Мы 70 лет жили, и было два языка. Все было нормально. А сейчас эта Фарионша нам рассказывает как жить и что украинцы — титульная нация. Фашисты тоже такое рассказывали. Их не то что в депутаты, их и близко нельзя подпускать. Они же сейчас к войне готовятся. Скоро заставят всех в вышыванках ходить", - каже жінка років 60-и у партійній накидці КПУ.

Навколо пам'ятника чатують близько 20 правоохоронців. До місця події пропускають тільки комуністів і журналістів. Також у районі Бесарабської площі стоять ще кілька десятків міліціонерів та два автобуси з "беркутівцями".

Зараз ви читаєте новину «"Скоро заставят всех в вышиванках ходить" - комуністи протестують проти маршу УПА ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

186

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути