середа, 30 травня 2012 16:22

Шкляр закликав підняти всіх байдужих "хохлів" і піти на вибори

Шкляр закликав підняти всіх байдужих "хохлів" і піти на вибори
Василь Шкляр: Владі по цимбалах Європа. Фото: vsiknygy.net.ua

Письменник Василь Шкляр закликав українців прийти на вибори і проголосувати за опозицію, бо іншого шансу для України немає.

Про це він сказав під час акції партії "Батьківщина" у наметовому містечку у Києві, яка була присвячена 300 дням з арешту Юлії Тимошенко.

"Вже 300 днів як лідер опозиції Юлія Тимошенко перебуває у полоні. Вона не є тюремним в'язнем. Вона полонена, яку взяли у бран вороги українського народу, українофоби, російські шовіністи, котрі захопили владу в Україні і їм все мало і мало", - наголосив він.

"Спершу вони ув'язнили лідерів опозиції. Тепер вони організували черговий наступ на найбільшу нашу святиню — на нашу рідну мову, - додав письменник. - Вони послідовно нищили українців голодоморами, масовими репресіями, але не так не досягли свого. Вони не відібрали нашу мову, яка зберегла націю".

Шкляр наголосив, що українська мова і надалі залишається зброєю українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція скликає небайдужих прийти під Раду на захист української мови

"Все показує на те, що цей режим не дослухається ні до світу, ні до Європи, ні до кого. Їм по цимбалах та Європа, їм краще без неї. І вони творитимуть дедалі більше біди в Україні. Через те у нас залишилася одна єдина надія — це надія на ці майбутні вибори", - підкреслив він.

Письменник переконаний, що вибори у парламент будуть доленосними для країни. "Візьмемо всі до рук бюлетені, щоб не брати, поки ще є шанс, до рук зброю", - закликав він людей, які зібралися у наметовому містечку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівець" закликає "викинути на смітник Януковича та його холуїв-українофобів"

"Піднімемо всіх байдужих, всіх "хохлів", які не ходять на вибори, яким все однаково. Всіх візьмемо на налигач і прийдемо. Іншого шансу у нас немає. Нам треба перемагати з великим відривом. Перемогти ті величезні фальсифікації, бо вони вже почалися. "Регіонали" вже почали свою виборчу кампанію", - наголосив Шкляр.

Він також додав: "Ми повинні мобілізуватися. Бо найбільша опозиція — це ми з вами. Найбільша опозиція — це народ. Все одно ми переможемо".

Зараз ви читаєте новину «Шкляр закликав підняти всіх байдужих "хохлів" і піти на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути