пʼятниця, 28 листопада 2014 06:05

Син Порошенка обіцяє ходити на всі засідання Ради

Син Порошенка обіцяє ходити на всі засідання Ради
glamurchik.tochka.net

Син президента Петра Порошенка Олексій, який став народним депутатом, обіцяє відвідувати усі засідання Верховної Ради на відміну від сина колишнього президента Віктора Януковича. Тому він просить не порівнювати його з Януковичем-молодшим.

Про це повідомляє ТСН.

"Слухайте, ну якщо він був у парламенті, то що тепер, нікому цього не робити? Я вважаю так: треба кожну людину за її особисті вчинки оцінювати. Ви подивитесь, як я працюю - за місяць, за два - задасте ще раз це питання", - емоційно відреагував Олексій Порошенко на запитання журналістів у кулуарах Верховної Ради.

Син президента скаржиться, що відчуває до себе упереджене ставлення через родинні зв'язки. Але пообіцяв робити все для того, щоб його поламати. Він додав, що готовий наполегливо працювати у парламенті, тому що "зараз важливо встановити певну етику роботи депутата".

"Якщо депутат вже є обраним від людей, він має ходити. Звичайно, бувають різні виключення. Але здебільшого має ходити особисто, голосувати, брати участь у роботі парламенту", - сказав Порошенко-молодший.

Новообраний депутат також сказав, що йому не буде нудно на засіданнях Ради.

"А ви думаєте, це нудно? Я думаю, що зараз це дуже важливо і відповідально. Я вважаю, що це є честь бути долученим до можливості впливати на докорінні зміни в країні, коли вона їх потребує", - зазначив син Порошенка.

Нагадаємо, сьогодні відбулося перше засідання новообраної Верховної Ради 8 скликання.

Зараз ви читаєте новину «Син Порошенка обіцяє ходити на всі засідання Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути