неділя, 26 січня 2014 20:14

Силовики присягали на вірність народу, а не президенту - дисидент

Силовики присягали на вірність народу, а не президенту - дисидент
Фото: radiosvoboda.org

Громадський діяч, дисидент Левко Лук'яненко переконаний, що правоохоронці мають перейти на сторону людей, бо це буде не порушенням, а виконанням Конституції.

Про це він повідомив в коментарі Gazeta.ua.

"Я звертався до силовиків: до міліції, до СБУ, до міністра із тим, щоби вони як діти України перейшли на бік народу", - розповів громадський діяч.

Окрім того, дисидент наголосив: "Ці хлопці та чоловіки склали присягу на вірність народу, а не президенту. Саме тому, такий крок, як перехід до людей - це не вважається порушенням Конституції, а навпаки. Це і буде здійсненням їхньої присяги".

Водночас, Лук'яненко переконаний, що в разі такий дій правоохоронців, всі питання та проблеми українського народу на цей момент вирішиться. "Знову закликаю їх перейти на бік людей. Якщо це станеться, особливо не затягуватимуть, то всі проблеми будуть вирішені дуже швидко".

Нагадаємо, в Києві з 19 січня тривають зіткнення між активістами Майдану та бійцями спецпідрозділу МВС "Беркут". Сотні людей поранено, є загиблі. В цей час люди в регіонах почали штурмувати ОДА. Все це стало результатом прийнятих законів 16 січня. Експерти наголошують, що ці закони обмежують права та свободи людини.

Зараз ви читаєте новину «Силовики присягали на вірність народу, а не президенту - дисидент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути