вівторок, 23 серпня 2011 12:27

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Шухевич: Слід боротись не за Тимошенко, а за "щось"

Шухевич: Слід боротись не за Тимошенко, а за "щось"

Комітет опору диктатурі в Україні створений під одного політика - колишнього прем'єр-міністра Юлію Тимошенко, тому УНА-УНСО не входить до його складу.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив лідер УНА-УНСО, син головнокомандувача УПА Юрій Шухевич.

Зокрема, Шухевич зазначив, що Комітет опору диктатурі не зможе виступити ефективним інструментом у боротьбі опозиції проти чинної влади.

"Як писав Маяковський: "Говорим - Ленин, подразумеваем - партия, Говорим - партия, подразумеваем - Ленин". Так і зараз: говоримо - опір диктатурі, розуміємо - Тимошенко; говоримо - Тимошенко, розуміємо - опір диктатурі", - пояснив лідер УНСО.

На його думку, арешт Тимошенко є персональною справою.

"І той Комітет зроблений під Тимошенко. Поки ми не навчимось іти і боротись не за когось, а за щось, то у нас так і буде", - пояснив Шухевич.

Політик додав, що для соціально-політичного вибуху в Україні мають відбутись події на кшталт серпневого заколоту Державного комітету з надзвичайного стану 1991 року та проголошення незалежності України.

"Для ефективної самооборони від "свавілля" влади у країні має статись надзвичайна ситуація, як сталась у серпневі дні 20 років тому, а арешт Тимошенко не є такою подією", - наголосив Шухевич.

Зараз ви читаєте новину «Шухевич: Слід боротись не за Тимошенко, а за "щось"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути