середа, 14 вересня 2016 17:05

Ще один нардеп встряв у "квартирний скандал"

Ще один нардеп встряв у "квартирний скандал"
Фото: solydarnist.org

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Світлана Заліщук володіє квартирою вартістю півмільйона доларів.

Інформацію у Facebook оприлюднив журналіст Всеволод Філімоненко, посилаючись на офіційну відповідь Держреєстру нерухомого майна.

Квартира Заліщук площею 158 "квадратів" розташована на вул. Софійській, у центрі столиці. Депутат придбала її 27 серпня 2014 року. Зараз ринкова ціна такого житла становить близько 500 тис. доларів.

"Дата здійснення операції купівлі-продажу збіглася з трагічним днем ​​для всіх українців. Тоді російські найманці замкнули наших солдатів в Іловайському котлі. До того ж, тривала друга доба після заяви президента Порошенка про рішення призначити дострокові парламентські вибори на 26 жовтня 2014 року. А прізвища Заліщук, Лещенка і Найєма вже були узгоджені на місця кандидатів у першій "двадцятці" списку БПП", - пише Філімоненко.

Він звертає увагу, що Заліщук побоювалася скандалу щодо придбання помешкання після обрання її депутатом або в період передвиборної кампанії. Тому свідомо вирішила квартирне питання до виборів.

Журналіст також звертає увагу на автомобіль Land Rover Discovery-4 2010 року, який з'явився у декларації Заліщук за 2015 рік. Вартість авто на ринку - близько мільйона гривень. При цьому дохід нардепа за 2013 і 2014 роки не перевищує 250 тис. грн. А 2015-го Заліщук заробила 77 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лещенко пов'язав купівлю квартири із загибеллю Шеремета

Раніше фігурантом скандалу щодо придбання квартири став нардеп Сергій Лещенко. Його помешкання у центрі столиці площею 192 "квадрати" оцінюють у понад 7,5 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Ще один нардеп встряв у "квартирний скандал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути