середа, 08 червня 2016 23:13

Савченко розповіла, про що говорила з Порошенком

Савченко розповіла, про що говорила з Порошенком
Фото: 24 канал

Президент Петро Порошенко готовий працювати, щоб "витягти хлопців" з полону РФ. Таку думку висловила нардеп Надія Савченко після зустрічі з ним.

"І він дійсно працює на вищому щаблі. Робить все, що від нього залежне. Щоб звільнити політв'язнів і тих, хто потрапив в полон під час боїв", - сказала вона в ефірі "112 каналу".

Також Порошенко відреагував на заяву Савченко про прямі переговори з очільниками ДНР та ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким.

"Президент дотримується тієї лінії, що вони є терористами, вбивали наших людей. І обговорювати з ними напряму можна тільки звільнення заручників. В принципі, я тільки це і збиралася обговорити", - пояснила вона власну позицію.

"Я відчула навчання і повчання в деяких моментах. Я це приймаю, тому що тільки вчуся. Говорив зі мною діловим, звичайним тоном", - додала Савченко.

Також серед тем, які обговорювали депутат та президент була майбутня поїздка Савченко в ПАРЄ, "говорили про зустрічі, графіки, обговорення".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко озвучила кремлівський сценарій по Донбасу - політолог

Нагадаємо, сьогодні Порошенко запросив Савченко на зустріч, тема розмови не розкривалася.

Зараз ви читаєте новину «Савченко розповіла, про що говорила з Порошенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути