субота, 20 лютого 2010 17:34

Шанси Тимошенко на перемогу були такі ж, як зустріти динозавра на Хрещатику - Беспалий

Шанси Тимошенко на перемогу були такі ж, як зустріти динозавра на Хрещатику - Беспалий

Відкликаючи позовну заяву до ЦВК з Вищого Адміністративного Суду, Юлія Тимошенко не завершує президентську кампанію, а ставить трикрапку, - переконаний народний депутат Борис Беспалий (фракція НУ-НС).

"Після такого кроку Тимошенко президентська кампанія в Україні завершується трьома крапками. Вона (Тимошенко - Gazeta.ua) так і не визнала перемоги Януковича. Натомість залишила за собою право і надалі заявляти, що не визнає тих виборів і їх результату. Надалі Тимошенко напевне використовуватиме свій вчинок, аби, при нагоді, дестабілізовувати політичну ситуацію", - впевнений Борис Беспалий.

Психологічно Тимошенко здаватися важко

"Бо психологічно Тимошенко здаватися важко", - пояснює Беспалий, чому Тимошенко відкликала позов до ЦВК.

"Вона повинна демонструвати своїм виборцям бійцівський характер, показувати, що не здається за будь-яких обставин. Своєму виборцю вона якраз і показала цю рису характеру. А іншому виборцю, який за неї не голосував, вона теж усе показала цим кроком. Бо є КВН, де цінуються такі, оригінальні й непередбачувані кроки та імпровізація. А є керівництво країною, де різноманітні кульбіти не вітаються. От саме цим виборцям Тимошенко черговий раз і показала, що вони не дарма провалили її на виборах і не голосували за неї", - каже Борис Беспалий.

Депутат зізнається: вчинок Тимошенко його одночасно "і здивував, і ні".

"Здивував, бо цей її хід, звісно, нестандартний, оригінальний фокус. Тимошенко дуже винахідлива, часто робить такі непередбачені кроки. Але ж він нічого не змінив!", - говорить Беспалий.

Зі слів Беспалого, нюанси розгляду позову Тимошенко до ЦВК у Вищому Адміністративному Суді його не надто цікавили.

"Я наперед уявляв, що шансів виграти цей суд у Тимошенко не було. Теоретично, уявляв, що справа може завершитися на користь Тимошенко. Але шанси виграти цей суд у неї були точно такі ж, як зустріти динозавра на Хрещатику", - порівнює Борис Беспалий.

Якби Юлію Тимошенко цікавило б міжнародне реноме України, то вона б узагалі не судилася у Вищому Адміністративному Суді, каже Борис Беспалий, а визнала б перемогу, як у 1994 році це зробив тодішній президент Леонід Кравчук, передавши владу Леоніду Кучмі.

"Бо з точки зору держави уся ця сьогоднішня ситуація в Україні - погана", - підкреслює Борис Беспалий.

"Серйозні інвестори та серйозні гравці не люблять подібного. Серйозні гроші люблять тишу і спокій. А Україна багато втрачає від подібного у політиці для власного іміджу", - повідомив депутат.

Зараз ви читаєте новину «Шанси Тимошенко на перемогу були такі ж, як зустріти динозавра на Хрещатику - Беспалий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

266

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути