понеділок, 28 жовтня 2013 02:54

Саакашвілі закликав Грузію поважати нового президента

Саакашвілі закликав Грузію поважати нового президента
Михайло Саакашвілі. Фото: www.beta.times.if.ua

Президент Грузії Михайло Саакашвілі заявив, що його країна обрала нового главу держави. За словами політика, хто б ним не став, слід у будь-якому випадку поважати вибір народу.

Зокрема, Саакашвілі подякував усіх виборців за активну позицію, передає РІА "Новости".

"Будь-який вибір означає просування демократичних інститутів в країні. Виборці Грузії сказали своє слово. Я хочу сказати всім, хто незадоволений результатами: ми повинні поважати будь-який вибір — такі правила демократії", - підкреслив глава держави.

При цьому він зазначив, що явка виборців, порівняно з попередніми президентськими виборами у 2008 році, була низькою, що є сигналом того, "що з народом потрібно постійно підтримувати зв'язок".

Слід зазначити, що, згідно з даними Центрвиборчкому Грузії, остаточна явка виборців на виборах склала 46,6%. На виборах президента у 2008 році явка була 56,62%.

Згідно з даними exit-poll, на виборах президента Грузії зі значним відривом від решти кандидатів перемагає урядовий висуванець Георгій Маргвелашвілі з "Грузинської мрії". На другому місці кандидат від колишньої провладної партії "Єдиний національний рух" Давид Бакрадзе, на третьому - лідер опозиційної партії "Демократичний рух - Єдина Грузія" Ніно Бурджанадзе.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі закликав Грузію поважати нового президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути