четвер, 16 червня 2016 14:48

Розповіли деталі переговорів Порошенка і голови ОБСЄ

Розповіли деталі переговорів Порошенка і голови ОБСЄ
unian.net

На зустрічі із головою ОБСЄ Іллкою Канерва президент Петро Порошенко обговорив проблеми посилення обстрілів на Донбасі та можливість розв'язання ситуації за допомогою ОБСЄ.

Про це повідомляє прес-служба президента.

"Глава держави привернув увагу керівника ПА ОБСЄ до загострення безпекової ситуації на Донбасі, продовження провокацій з боку бойовиків і постачання Росією зброї і військ. Президент Порошенко відзначив важливу роль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ у контролі за виконанням Мінських домовленостей та забезпеченні процесу мирного врегулювання ситуації на Донбасі", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звіт ОБСЄ: без питної води на Донбасі залишилися 8 тисяч людей

Як відомо, Російська Федерація не погоджується розмістити спостерігачів ОБСЄ на російсько-українському кордоні до закріплення особливого статусу Донбасу в українській Конституції.

Бойовики провокують українських військових, щоб зірвати відправлення поліцейської місії ОБСЄ на Донбас. Вони почали обстрілювати українську армію з артилерії 152-калібру.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли деталі переговорів Порошенка і голови ОБСЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути