вівторок, 24 квітня 2012 22:50

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Росія просить Україну проявляти гуманність до Тимошенко

Росія просить Україну проявляти гуманність до Тимошенко
Юлія Тимошенко Фото: ntv.ru

У Росії стурбовані ситуацією з погіршенням стану здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Про це йдеться в коментарі МЗС Росії, розміщеному на його сайті.

"У Москві зі стурбованістю сприйняли повідомлення ЗМІ про погіршення стану здоров'я екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, яка перебуває в ув'язненні і потребує термінової медичної допомоги", - сказано в ньому.

"Розраховуємо, що владою України будуть вжиті всі необхідні заходи щодо повного дотримання законних прав Тимошенко, проявлена ??гуманність і знайдені шляхи адекватного вирішення ситуації, які не ускладнять внутрішньополітичну обстановку в країні", - додали в МЗС.

Нагадаємо, Єврокомісія вимагає від української влади негайно надати пояснення з приводу того, що відбувається з Тимошенко. Як відомо, екс-прем'єр-міністр написала заяву про те, що її побили під час перевезення з колонії до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Росія просить Україну проявляти гуманність до Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути