вівторок, 24 квітня 2012 19:26

Опозиція просить у Пшонки побачення з Тимошенко

Опозиція просить у Пшонки побачення з Тимошенко
Андрій Кожем'якін Фото: segodnya.ua

Опозиційні фракції направляють до генпрокурора Віктора Пшонки заяву щодо можливості відвідання екс-прем'єра Юлії Тимошенко у Качанівській колонії. Про це розповів журналістам у кулуарах ВР керівник фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем'якін.

"Ми звернулися від двох фракцій об'єднаної опозиції до погоджувальної ради із заявою на ім'я генпрокурора. У ній за підписами керівників двох фракцій — Кожем'якіна та Мартиненка — вимагаємо від нього надати дозвіл про зустріч Юлії Тимошенко з представниками фракції опозиції та влади. На жаль, Партія регіонів поставилася негативно і не підтримала цю заяву. З незрозумілих для мене причин Олександр Єфремов відмовляється у будь-якому вигляді це обговорювати. Комуністи та Блок Литвина їх підтримують" - зазначив він.

Депутат впевнений, що керівник з питань охорони здоров'я "регіоналка" Тетяна Бахтєєва повинна підтримати це звернення до Пшонки та поїхати до Качанівської колонії, аби переконатися, що сталося в ніч з 21 на 22 квітня із Тимошенко.

"Це вже не жарти. Ця ситуація пов'язана із тортурами та катуваннями, які направлені на фізичне знищення Юлії Тимошено", — додав "бютівець".

У коментарі Gazeta.ua "бютівець" Сергій Кошин повідомив, що депутати його фракції по 30 чоловік будуть чергувати у сесійній залі парламенту групами: з 18.00 до 24.00, з 24.00 до 5.00, з 5.00 до 10.00. За словами депутата, також чергуватимуть депутати від фракції НУНС.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція просить у Пшонки побачення з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути