пʼятниця, 15 липня 2011 13:20

Росія і досі боїться Віктора Ющенка - "Наша Україна"

Росія і досі боїться Віктора Ющенка - "Наша Україна"

У "Нашій Україні" заявили, що Росія і досі боїться колишнього президента України Віктора Ющенка.

Як повідомили у прес-службі "Нашої України", голова центрального виконкому партії Сергій Бондарчук висловив здивування публікаціями у деяких російських виданнях, в яких йому приписуються слова щодо нібито "виключення Ющенка з партійних виборчих списків".

"Комусь дуже не подобається активність "нових помаранчевих". Я дуже прошу: не треба шукати дешевих сенсацій", – зазначив Бондарчук.

За словами "нашоукраїнця", нові підходи до формування партійного списку та висунення мажоритарників, з якими сьогодні виступає "Наша Україна", є важливим етапом оновлення партії.

"Усе це виглядає так, ніби Росія вже включилася у передвиборчі перегони в Україні на боці все того ж кандидата, що і в 2004 році. І в неї все той же ворог – Віктор Ющенко", - додав політик.

На його думку, Кремль і далі боїться тих ідей, які відстоював помаранчевий Майдан – "свободи, демократії, європейських цінностей".

"Російських очільників продовжує непокоїти можливість приходу до влади в Україні проукраїнських політиків, оскільки є розуміння тимчасовості і слабкості нинішньої владної команди. Кожен день її перебування при владі лише наближує повернення до влади нового покоління політиків, які поділяють цінності Майдану", – переконаний Бондарчук.

Він попередив, що у разі продовження фальшування його позиції та позиції партії "Наша Україна", "нашоукраїнець" залишає за собою право звернутися до суду.

Нагадаємо, раніше Бондарчук в ефірі "5 каналу" заявив, що колишній президент України Віктор Ющенко не потрапляє до партійних списків "Нашої України" на парламентських виборах у 2012 році. Натомість він матиме шанс потрапити до Верховної Ради як мажоритарник.

Зараз ви читаєте новину «Росія і досі боїться Віктора Ющенка - "Наша Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути