неділя, 10 липня 2011 10:20

Ющенка залишають за бортом партійного списку "Нашої України"

Ющенка залишають за бортом партійного списку "Нашої України"

Колишній президент України Віктор Ющенко не потрапляє до партійних списків "Нашої України" на парламентських виборах у 2012 році. Натомість він матиме шанс потрапити до Верховної Ради як мажоритарник.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", про це заявив голова центрального виконавчого комітету партії Сергій Бондарчук в ефірі "5 каналу".

Зокрема, за його словами, на політичній раді партії "Наша Україна" було прийнято рішення про те, що члени партії, які протягом 2005-2010 років обіймали керівні посади в органах виконавчої влади, не мають обиратися за партійними списками.

"Якщо вони мають таке бажання, вони повинні пройти через мажоритарку. Фактично це народна люстрація", - сказав Бондарчук.

На запитання, чи стосуються ці принципи екс-президента Віктора Ющенка, "нашоукраїнець" відповів: "Коли ми говоримо про принципи, у принципах немає прізвищ і посад. Принципи є стосовно всіх членів партії, і керівництва партії, і також екс-президента Ющенка".

Нагадаємо, раніше лідер партії "Наша Україна", екс-президент України Віктор Ющенко заявив, що не відкидає своєї участі у найближчих парламентських виборах, оскільки вважає за необхідне "нести хрест", захищаючи інтереси українців.

Зараз ви читаєте новину «Ющенка залишають за бортом партійного списку "Нашої України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути