понеділок, 22 вересня 2014 01:57

Росія до листопада має нормалізувати ситуацію в Донбасі - США

Росія до листопада має нормалізувати ситуацію в Донбасі - США
Фото: EPA

Росії, яка продовжує незаконно відправляти в Донбас свої "гуманітарні конвої", до листопада поставлено завдання просунутися по шляху нормалізації ситуації у Донбасі. Про це заявив міністр фінансів США Джек Лью, повідомляє ТСН.

За його словами, це повинно відбудеться, зокрема, до саміту G20 в Австралії. "Завдання до листопада полягає у вирішенні низки питань, щоб просунутися по шляху нормалізації ситуації (на сході України)", -зазначив Лью.

На думку глави Мінфіну США, російській стороні слід "приступити до вироблення дипломатичного рішення, яке дозволить Україні почати ліквідацію наслідків (конфлікту) і до роботи над зростанням економіки".

Крім того, американський чиновник додав, що США і ЄС готові продовжувати співпрацювати з питання про санкції проти Росії "поки Росія буде продовжувати загрожувати суверенітету України і брати участь, прямо або побічно, в бойових діях на українській території".

Зараз ви читаєте новину «Росія до листопада має нормалізувати ситуацію в Донбасі - США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути