середа, 27 серпня 2014 10:40

Росія буде наступати далі, Путін не дослухався до Порошенка - політолог

Росія буде наступати далі, Путін не дослухався до Порошенка - політолог
Reuters

Двосторонні перемовини між президентами Петром Порошенком і Володимиром Путіним у Мінську не дали конкретних результатів у досягненні миру на Донбасі.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив політолог Олександр Палій.

"Швидше за все, це нічого не означає. Зараз з'являються повідомлення про те, що з Росії йде величезна колона техніки. Путін сказав, що не має (війна на Донбасі - ред.) до цього відношення. Але атаки будуть продовжуватись", - зауважив експерт.

На думку політолога, президент Росії не підтримав логіку мирного плану, яку запропонував Порошенко. А подальша поведінка Путіна буде сильно залежати від позиції Заходу.

"Якщо Захід буде стояти жорстко і підтримає Україну на саміті НАТО, то тоді буде один результат. А зараз Росія буде йти, допоки її не зупинять", - резюмував політолог.

Нагадаємо, вчора у Мінську проходив саміт Митний Союз-Україна. Лідери Росії, Білорусії та Казахстану мали зустріч з президентом України Петром Порошенко за участю представників Євросоюзу.

Зараз ви читаєте новину «Росія буде наступати далі, Путін не дослухався до Порошенка - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути