понеділок, 08 квітня 2013 18:16

Спецтема: Демарш провладної більшості

Рибак підписав 4 закони, ухвалені більшістю на Банковій?

Рибак підписав 4 закони, ухвалені більшістю на Банковій?
Законопроекти вже відправлені на підпис президенту Януковичу від 8 квітня. Фото: news.liga.net

Спікер Верховної Ради Володимир Рибак підписав чотири законопроекти з тих, які були прийняті народними депутатами більшості під час засідання в кінозалі ВР на Банковій 4 квітня.

Така інформація міститься на офіційному сайті ВР.

У статусі законопроектів зазначено, що вони вже відправлені на підпис президенту України Віктору Януковичу від 8 квітня.

Зокрема, на підпис Президенту направили: проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо визначення деяких доходів бюджету; проект Закону про внесення змін до додатка № 3 Закону України "Про Державний бюджет України на 2013" (щодо функціонування Міністерства доходів і зборів України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій); проект Закону про внесення змін до статті 6 Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік" (щодо державних гарантій); проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік" (щодо створення сприятливих умов для розвитку системи кредитування агропромислового комплексу).

Водночас, на сайті Верховної Ради інформації про підписання Рибаком вказаних законопроектів немає.

Нагадаємо, 4 квітня опозиція продовжила блокування ВР, тому більшість у складі представників Партії регіонів, комуністичної партії та позафракційних депутатів провела засідання у приміщенні комітетів парламенту на вулиці Банковій.

Зараз ви читаєте новину «Рибак підписав 4 закони, ухвалені більшістю на Банковій?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

91

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути