вівторок, 12 листопада 2013 10:30

"Регіонали" швидко зіскочать з теми Власенка — експерт

"Регіонали" швидко зіскочать з теми Власенка — експерт
Віктор Небоженко. Фото: telegraf.com.ua

Захисника екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка не будуть заарештовувати.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко.

"Нічим ця стара історія не закінчиться. Тут немає нічого особливого. Все примітивно — на рівні районної політики. Виходить, що кожна нова прокуратура може смикати Власенка, бо він — адвокат Тимошенко. Це намагання дискредитувати захист людини, яка сидить у в'язниці за політичними мотивами — не більше. Вони вважають, що він має відмовитися від того, аби захищати Юлію Володимирівну. Але він цього не зробить. Якщо чоловік розвівся із жінкою, вони ненавидять один одного, то чому він відмовиться від роботи лише тому, що слідчий пропонує йому так вчинити? Це дико", - зазначив він.

За словами експерта, через сімейні драми та скандали робити політику надзвичайно складно навіть у африканських країнах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко після допиту побоюється, що не зможе бачитись з Тимошенко

"Його викликали не в районну і не в міську прокуратуру, а одразу в ГПУ, ніби йдеться про важливий кримінальний злочин. Скоріш за все, Пшонка виконує чиєсь побажання, розуміючи, що вони не мають займатися сімейними розбірками. Погано, що Генпрокуратура кинулася займатися Власенком в той час, коли країна захлинається в корупції. Такі дії свідчать про те, що Україні необхідне негайне реформування прокуратури", - зауважив Небоженко.

"Я не бачу тут великої дотепності. Партія регіонів швидко зіскочить з цієї теми. Це ж все тягнеться у зв'язку із самітом. Тепер Власенко не зможе поїхати до Вільнюсу, бо буде на підписці про невиїзд. Але прямо зробити висновок, що Янукович не буде звільняти Тимошенко, бо через Генпрокуратуру почав переслідувати її адвоката, не можна. Не дивлячись на те, що чіпляються до Власенка, шанс на її визволення ще є", - наголосив політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Він бив мене, коли Тимошенко була при владі — дружина Власенка

Нагадаємо, вчора Сергія Власенка запросили для дачі свідчень до Генпрокуратури. За його словами, вже у ГПУ йому вручили підозру у побитті його колишньої дружини Наталії Окунської. Ввечері нардеп Олександр Турчинов повідомив, що Власенка почали допитувати.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" швидко зіскочать з теми Власенка — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути