понеділок, 11 листопада 2013 21:53

Власенко після допиту побоюється, що не зможе бачитись з Тимошенко

Власенко після допиту побоюється, що не зможе бачитись з Тимошенко
Сергій Власенко та Юлія Тимошенко Фото: reuters.com

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко залишив будівлю Генпрокуратури після допиту. Про це повідомляє "Українська правда".

Він вважає, що йому хочуть обмежити можливість виїзду за межі Києва. За його словами, повторні допити йому призначено на дні перебування місії Кокса-Квасьнєвського в Україні.

"Знаючи, що завтра в Україну приїжджає місія Кокса-Квасьнєвського, мені призначили допит на завтра, післязавтра та на п'ятницю", - сказав Власенко.

"Але найголовніше – скоріше за все, мені буде обмежено виїзд з Києва. Таким чином мене позбавляють можливості бачити Юлію Тимошенко. А Юлію Тимошенко позбавляють права на захист", - додав він.

За словами Власенка, попередньо планувався запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, і лише після публічних заяв опозиціонерів плани ГПУ змінилися.

"Спочатку вони планували грошову заставу розміром в мільйон гривень. Що виглядало сміхотворно, оскільки максимальна сума за цими звинуваченнями – 22 тисячі гривень. Коли вони це побачили, вони в стані шоку пішли переписувати це подання і з'явилася нова цифра у 22 тисячі гривень", - додав він.

Завтра Власенко прибуде на допит до ГПУ на 14 годину дня.

Згідно з повідомленням прес-служби "Батьківщини" Власенко перебував у будівлі Головного слідчого управління Генпрокуратури близько шести годин. Причому допит почався близько 21-ої. Сьогодні йому вручили повідомлення про підозру у завданні тілесних ушкоджень колишній дружині.

Зараз ви читаєте новину «Власенко після допиту побоюється, що не зможе бачитись з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути