четвер, 31 липня 2014 15:35

Рада може зібратися наступного тижня - Міщенко

Рада може зібратися наступного тижня - Міщенко
Фото: blog.i.ua

Позафракційний народний депутат Сергій Міщенко не виключає, що парламент збереться на засідання раніше 12 серпня, як то заплановано календарним планом. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Наступного тижня може бути позачергова сесія. Є багато законопроектів, які треба прийняти. Наприклад, важливо проголосувати за те, щоб на війну йшли ті, хто вміють тримати зброю у руках - правоохоронці, люди із підготовкою. Цей документ зареєстрований у Верховній Раді. Другий законопроект стосується того, щоб громадяни, яких мобілізуватимуть на наступних етапах, проходили чотири місяці військову підготовку. Треба не кидати людей, як "гарматне м'ясо". Сьогодні в закритому режимі все про це говорили, тому голоси мають бути", - зазначив політик.

Нардеп розказав, що не голосував за відставку прем'єра Арсенія Яценюка. "Поки йде війна, всі повинні працювати. Яценюк про свою відставку минулого тижня заявив на емоціях. Дай Бог, щоб в країні не було дефолту за час його роботи, як він про те говорить", - наголосив Міщенко.

Коментуючи прийнятий парламентом воєнний податок, він зауважив: "1,5 % - це невелика сума. Головне, що будуть збирати кошти із олігархів, які видобувають руду, газ, нафту, торгують алкоголем та тютюном. ГТС не проголосували, бо "Свобода" була проти. Вона вимагає, щоб там не було долі "Газпрому" у західних управлінців. Якщо формулювання буде змінено, то є шанс прийняти".

Зараз ви читаєте новину «Рада може зібратися наступного тижня - Міщенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути