понеділок, 21 квітня 2014 09:35

Путін призначив зрадника Березовського заступником командувача Чорноморським флотом РФ

Путін призначив зрадника Березовського заступником командувача Чорноморським флотом РФ
Фото: livejournal.com

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про призначення контр -адмірала Дениса Березовського заступником командувача Чорноморським флотом РФ .

Крім того , контр- адмірал Ігор Смоляк призначений начальником Чорноморського вищого військово -морського училища імені Нахімова . Попередньо він звільнений з посади командира 36 дивізії надводних кораблів Тихоокеанського флоту , повідомляє в понеділок прес -служба Кремля.

Як повідомлялося, 24 березня міністр оборони РФ Сергій Шойгу в ході робочої поїздки до Криму вручив Березовському особистий номер російського військовослужбовця.

Раніше контр -адмірал був командувачем військово- морськими силами України , але 2 березня присягнув на вірність кримському народу .

Влада Києва заявила про його відсторонення від обов'язків командувача , українська прокуратура почала перевірку його діяльності .

Зараз ви читаєте новину «Путін призначив зрадника Березовського заступником командувача Чорноморським флотом РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути