четвер, 08 листопада 2012 19:38

Портрети фальсифікаторів появляться на кожному стовпі - Тягнибок

Портрети фальсифікаторів появляться на кожному стовпі - Тягнибок
За словами Тягнибока, продавці скоро перестануть продавати ковбасу фальсифікаторам виборів. Фото: kiev.vgorode.ua

Біля будівлі ЦВК зараз триває мітинг опозиції. Перед двома сотнями людей із прапорами опозиційних сил уже виступив один із лідерів опозиції Арсеній Яценюк, який закликав зробити чесні й непідкупні суди, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Також виступав третій номер у списку партії УДАР Валентин Наличайченко.

Надали слово й лідеру ВО "Свобода" Олегу Тягнибоку. У своєму виступі він багато уваги приділив ситуації на 223 окрузі міста Києва, де змагаються "свободівець" Юрій Левченко і самовисуванець Віктор Пилипишин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли люди побачать, що лідери опозиції готові стояти до кінця, під ЦВК буде сотні тисяч людей" - ескперт

"Насправді ситуація перейшла вже будь-які межі навіть не те, що уявлення про вільні вибори. Абсолютно якась маячня відбувається", - сказав Тягнибок про ситуацію на окрузі.

Він зазначив, що представники комісії ведуть себе дуже зухвало, бо, очевидно, їх запевнили, що вони не понесуть ніякої кримінальної відповідальності за свої дії.

"Товариство, вони не врахували один момент. Опозиція завтра в парламенті буде набагато сильнішою, ніж це є сьогодні. Зараз в інтернеті, в соціальних мережах усі побачили їхні портрети. І це тільки початок. На кожному стовпі появляться їхні фотографії. Сусіди не будуть із ними вітатися. Вони прийдуть у магазин ковбаси купити, а продавець має їм сказати: "Ти фальсифікатор! Ти негідник, я не продам тобі ковбаси!", - наголосив Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «Портрети фальсифікаторів появляться на кожному стовпі - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

108

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути