четвер, 08 листопада 2012 13:08

На День народження Тягнибоку подарували прапор і торт

На День народження Тягнибоку подарували прапор і торт
Олег Тягнибок полюбляє солодке, і відсвяткував 44-річчя з Яценюком. Фото: elektorat.te.ua

Своє 44-річчя лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок святкував до 21 години у одному із київських ресторанів без сім'ї, але з Арсенієм Яценюком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк і Кличко можуть виграти в Януковича

"Дні народження Олега завжди дуже веселі. Тягнибок - екстраверт. Його привітати завжди приходить море народу. Мені, як його заступнику і організатору складно вгадати кількість людей. У нас є байка: скільки б Тягнибок не запросив людей, прийде удвічі більше. Часто у залі навіть бракувало стільців, щоб посадити усіх. Цього разу приходили і відходили   знайомі,  друзі, однокласники. День народження відбувався у фуршетному плані. Посиділи до 21 години і роз'їхалися. Тим паче, що о 18:00 Тягнибок поїхав до ЦВК. Я не вживаю алкоголю узагалі. Більшість людей, які в складі партії не вживають алкоголю. Тому нам складно говорити яка це пізня година. У межах 21 год усе закінчилося. Це не були гуляння цілу ніч. Заспівали многая літа і розійшлися", - сказав Gazeta.ua "свободівець" Ярослав Кошулинський.

Керівник штабу "Свободи" розповів, що музиків на святкування не запрошували. Натомість — співали самі.

"Ми не залучали оркестрів та ансамблів. Ми самодостатні і можемо самі себе розважити. Багато співали гарних українських пісень та пісні Ореста Лютого (сценічне ім'я українського актора та музиканта Антіна Мухарського). Прийшов Бенюк, він уміє завести і заспівати. У нас не заведено дарувати якісь надподарунки. Олег не любить коли дарують щось визначне. Наше завдання о 7 зібратися у своєму товаристві, гарно відпочити, посміятися, набрати запалу внутрішнього й розслабитися. Єдина проблема, що не було родини, бо його дружина та діти у Львові. Це було більше партійне святкування. Були працівники штабу, партійці, які тут ближче були під'їхали. Хтось був з Криму, хтось із Черкас. Хто мав змогу і нагоду під'їхати — приїхали. Це були члени парті та керівники штабів", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівці" прийшли на прес-конференцію Пилипишина

Сам Кошулинський подарував Тягнибокові організацію заходу та торт із желе та домашнім кремом.

"Що можна подарувати людині, яка побудувала будинок, посадила дерево і народила сина? У нього все є. Моїм подарунком була організація свята. Адже я за першим фахом технік по приготуванню їжі. Гарний торт подарували. Ми знаємо, що він любить. Він кохається у солодкому. Особливо із галяреткою (желе - gazeta.ua) і збитим кремом, мусами. То ж дуже важливо вгадати із тортом. Тоді, вважай, святкування вдалося. Це був ресторан середнього типу. Хоча кухня нам дуже сподобалася. Страви були різні, я міксував різну кухню, щоб усім було до смаку. Основними критерієм вибору було те, щоб він був не далеко від центру й цінова політика була прийнятною. Партійці із Чернігівщини подарували прапор Холодного яру",- розповів політик.

Зараз ви читаєте новину «На День народження Тягнибоку подарували прапор і торт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути