понеділок, 21 липня 2014 15:29

Порошенко слухається Путіна та Меркель - нардеп

Порошенко слухається Путіна та Меркель - нардеп
Фото: rian.com.ua

Фракція "Батьківщина" не розглядала питання ротацій в уряді. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав нардеп Андрій Павловський.

"Я чув, що у прем'єра були певні претензії та незадоволення роботою економічного блоку уряду. Про інші кандидатури - вперше чую, особливо що стосується міністрів-"свободівців". Ці чутки розповсюджує той, хто не любить "Свободу", щоб викликати розкол всередині коаліції. Думаю, найближчим часом, а, може, й рік ми не будемо розглядати питання заміни міністрів", - зазначив він.

За словами політика, цього пленарного тижня головними будуть закони, які направлені на підвищення обороноздатності України та посилення соціального захисту учасників АТО. "Уряд хоче внести певні зміни до державного бюджету. Будемо це розглядати. Також вноситься закон про нову мобілізацію. Крім того, депутати наполягали на тому, щоб цього тижня розглянути ратифікацію Угоди про асоціацію із Євросоюзом. Сьогодні не існує підстав далі відтягувати та відкладати це питання. Депутати вимагають від президента негайного внесення відповідного проекту постанови. Його досі в парламенті немає. Порошенко цього не зробив, бо Путін та Меркель просять не поспішати. Виходить, він їх слухається", - зауважив Павловський.

Нардеп вважає, що якщо Порошенко цього тижня не подасть постанову, то громадськість має на нього тиснути, зокрема збираючись на мітинги біля Адміністрації президента.

Нагадаємо, лідер "Свободи" Олег Тягнибок заявив, що прем'єр хоче замінити шість-сім міністрів. Кажуть, що йдеться про "свободівців" та урядовців, запропонованих Майданом.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко слухається Путіна та Меркель - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути