середа, 02 вересня 2015 19:35

Порошенко розповів, що трапилось би, якби за зміни до Конституції не проголосували

Порошенко розповів, що трапилось би, якби за зміни до Конституції не проголосували
Фото: www.bbc.com

Президент України Петро Порошенко розповів, що б трапилося, якби Верховна Рада не проголосувала за зміни до Конституції. Про це він повідомив на сьогоднішньому засіданні Ради національної безпеки і оборони.

Пише прес-служба президента.

"Санкцій і припинення вогню. Ось що, ледве не зірвали мої політичні опоненти. Якби не були проголосовані зміни до Конституції, Україна залишилася б сам на сам з агресором під обстрілами", - так Президент охарактеризував події в Парламент.

Глава держави зазначив, що виважене результативне голосування Українського Парламенту за зміни до Конституції "відкрило шлях до прийнятого рішення європейців щодо продовження персональних санкцій проти російських компаній та юридичних осіб, причетних до аншлюсу Криму і окупації Донбасу".

"В результаті скоординованих дій відповідальних політичних сил і народних депутатів, нарешті, зроблено рішучий крок до миру, адже санкції та героїзм наших воїнів є ключовими елементами стримування російської агресії", - сказав Глава державиї.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко розповів, що трапилось би, якби за зміни до Конституції не проголосували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути